jag är miss latmask

Jag är miss latmask, jajamen. Iaf enligt mamma. Kom hem nu efter att ha varit i stallet och hemma hos dalle och myst. Och jag var fett hungrig men i detta hem har vi ingen mat utan äter oftast ute hela tiden. Men jag ville ha mat och jag ville ha det nu, och då säger mamma att jag är en latmask och att hon skulle göra mat till mig :D haha så nu står mamma vid spisen och gör mat till hennes bortskämda unge. Känns bra det ;)

Ulla gick jätte bra idag så jag ska inte klaga .hehe. hon är bääst. haha
 Puss på er alla, och nu ska jag äta. Ser fram imot min lediga dag imorgon, som ska spenderas med vänner!
jag hör av mig! piiiz.


baby love <3


Hello there.

japp nu är det snart dax för mig att dra till stallet efter en rolig dag i skolan . Idag kom faktiskt NESSI till skolan, herregud! Som vi har saknat henne, och hon stannar en termin till innan hon flyttar.
Ehm.. joo sen efter skolan drog jag,emil och nessi till pizzeria Marcus och käkade,världens bästa pizza, ja tack!
Sen splittrades vi och jag mötte dalle och så cycklade vi hem till mig i tannefors. Och nu är Dalle och  tränar och jag sitter här framför datan och skriver massa skit som vanligt..
Just det glömmde , vi är lediga imorron. Fett skönt! så idag bestämde  jag, nessi och emil, och kanske dilon att vi skulle dra och fika imorgon vid 1 tiden. Det kommer bli så najs. Får se om vi kanske får besök av dalle med.


jag innan skolan i bilen. Tycker om, nej jag älskar mina örhängen!!

humm. jo vad har mer hänt idag ...nej inget speciellt faktiskt. Har lite läxor att göra så jag funderade på att göra dom nu. Men jag är inte så bra på det där att göra klart saker i tid, så vi får väl se hur det blir med detta..
Sen så har mamma bokat in två tävlingar med ulla så det känns otroligt kul!  Fråga mig inte vad det är för tävlingar eller ngt sådant, för jag har nada aning.

Va händer ikväll? mjo.. jag tror det blir att umgås med Dalle. Prata om hur det har varit för han idag, jag menar det var hans första jobb dag idag på det nya jobbet, grattis älskling! <3 Och sen stallet så klart.. yeah.

Måndag, ja så här fick man se ut.


och idag känner jag mig mer ful än vanligtvis. Puss och smisk.

Söndag = bakfylla

jaao... detta är bakis dagen ingen gillar.. heheh .. gud asså. Vaknade hos tommy och cina , i mitt egna slem.. jätte vacker syn. Sen kom sebbe cinas bror, och så drog vi alla och käka pizza, som för övrigt är världes bästa fylle mat. Hej och hå. hehe
Efter det blev det att äta tårta och sjunga för tommy. Efter det blev det att kolla på när dom vuxna i lägenheten spelade Xbox. mycket givande. humm.. jaa sen satte jag mig på moppen och begav mig hem till min älskling dalle, och tillbaka till det vackra och underbara ekholmen. Där dagen och resten av kvällen spenderades med Dalle och Armin, och en basketkorg samt en boll... trevligt trevligt!
Och nu sitter jag här hemma hos mig i tannefors efter en åktur på moppen och ska sova , hoppas på att morgondagen inte blir för jävlig bara .
 
HA DET BÄST!


Lördag kväll..

Jo fan, lördag kväll. Det var fan kul. Jag umgicks hela kvällen med Jens, danne och cina. Och även senare på kvällen med Tommy (som för övrigt fyller 31 år, Grattis!!)
Cina och jag drog till jens där vi tillsammans med dom två nötterna (jens och danne) hade  skit trevligt. Vi spelade kort och drack, sedan spelade vi Gittar Hero och Drack, lyssnade på musik och drack.. ahh ni fattar vinken. Och till slut blev jag och Cina Rätt så Dragna.. hehe. Så då blev det att rulla moppen från jens (eftersom ingen klara av att köra den , eller igentligen inte änns rulla den men ah.. haha) ända hem till Tommy som bor vid mc donkan.




Jens och danne drog på krogen och jag och cina drog hem till Tommy som för övrigt var fett full, haha men det är ju inte varje dag man fyller 31 ;) haha .. hur som hellst, blev det att köpa fylle mat till tre personer, jag cina och tommy troll.
Lite senare vart det att decka på deras soffa i mitt egna släm.. High five...

Lördag 8.00-18.00

Dagen började med att vakna  och sitta och umgås med dalle , vi kollade på film och softa..
sen dra till stallet för att rida. Mycket givande, min häst.. ahh bilderna säger allt. Hon var trött på mig, haha.. Men hon var jätte fin att rida. Vi satt faktiskt och testade att rida igenom Grand Prix programet. Och det gick faktiskt skit bra. Känns otroligt bra.


haha .. she so hot.

sedan blev det att göra sig iordning för att dra till jens,Danne och cina.

fredagens klädstil.




ps, håret ser crap ut här alltså.. men men

Fredag

Dagen vart stress med stallet men ulla fick sig en riktigt fin genom körare iaf, hon var så fin.
här har ni henne, alltid lika glad!


Ja Och som ni vet skulle jag ut till vidingsjö med Dalle och Ahmed.
Men det lyckades bli lite "små" bråk mellan mig och dalle, så hela kvällen slutade i Katastrof eller hur det nu stavas..
Men vi lyckades lösa detta på kvällen så det blev att jag och Dalle somnade in som  två små barn fast klämda på varandra och somnade så sött in senare..

Hemma nu , jätte kul.

japp nu är jag hemma igen , som du ser på överskriften. Idag har jag varit med Emil Fransson och fikat, världens trevligaste snubbe , tur att han går i min klass!
sen umgicks jag med ahmed och dalle, var på systemet och handlade inför ikväll.Kvällens röj blir att dra till vidingsjö och kolla på när några polare från El ,ljunkan nollar några Noller, och så ska vi dricka lite.
men jag har kvar lite att göra måste till stallet och rida två hästar nu och jag har lite brottom, vill inte att dalle ska vänta två år på mig .. så jag måste dra mig nu ! men jag hoppas det blir kul ikväll iaf.. ser fram imot det .
Men som sakt jag vill ju gärna komma hem idag, så jag drar mig nu.. Bloggar från mobilen kväll! ha det bäst!
puss så länge!!

mumms...

systemet.

min baby och ahmed kör mig hem !.

Halojsan på dig du.

Nu sitter jag i skolan och tittar på när grabbarna spelar bordsfotboll. Väldigt spännande.
skriver på mobilen, men det verkar komma in lite sent, så tiden stämmer inte här heller.
Skolan är förövrigt helt okej, och dagen har spenderats med Emil fransson och packet.


dagens klädsel.

Det blev detta, lite slappt men slappt is the shit!
piiiz out yao.


tjenare på er alla.

nu sitter jag på väg till skolan , suck , började för en halvtimma sen . Detta är inget bra, skärpning!
skriver senare , ha det bäst!


ps, tiden stämmer inte på bloggen. detta var skrivet runt 9 tiden .

Nu kommer dagens "har gjort"

Dagen har varit rätt så späckad faktiskt, började med att man knappt kom upp ur sängen för man dagen innan satt och blogga för länge. Kom iaf till skolan i tid men då visar det sig att våran lärare har voltat med sin bil igår och har hjärnskakning. Så ingen lektion på morgonen. Och eftersom jag hade tappat bort mitt busskort (hittat det nu iaf) så blev det att promenera in till stan eftersom vi skulle mötas vid bibblan kl kvart över tolv. Men då var det ju lite tid över så att säga, gick från skolan 9 och var i stan typ kvart i 10. Men promenaden var ändå rätt trevlig faktiskt,hade ju min älskade mp3 och mina stora hörlurar, så det gick som smort. Hur som hellst var jag i stan runt 10 tiden och hade ingen aning om vad jag skulle göra, men då kom jag på att dalle var på sensus, eller iaf trode jag det . Så jag drog dit och smög in i hallen där jag möttes av en mycket trevlig människa som jobbade där, vi satt och drack kaffe och diskuterade varför sensus är bättre än arbetsförmedlingen, villket dom verkligen är. Keep up the good work sensus. Hur som hellst fick jag låna en telefon där och ringa efter jag hade suttit där i kanske en timma,och fick då tag på dalle. Dalle låg hemma och sov och ladade upp för att han tydligen skulle vara på senus klockan 12. Men vi bestämde att han skulle komma lite tidigare iaf. halv tolv för att vara exakt. Men då var det oxå lite extra tid innan han var i stan så jag passade på att dra och kolla i affärer, och hittade mina dröm örhängen, som var dom sista kvar. Så det fick bli dom.

Senare kom dalle ,och vi bestämde oss för att chilla en stund. Sen var han tvungen att dra och fylla i lite papper ang ett jobba han nyss har blivit erbjuden . Som bil meckaniker, grattis baby! jag drog iaf vidare till biblan där jag träffade Emil,Lina,Dylan,Fanny och fler i våran nya klass. Där jobbade vi på med rask takt med vårat projekt i skolan, villket kommer bli kanon.
Dalle kom och mötte up mig senare och det blev att vi skulle dra och käka lunch. Och var käkar man inte bäst lunch och billigaste lunchen? JO på sol och ris! världens bästa thai mat, rekomenderas stark! Sedan körde dalle mig hem på sin cruser och vi gick åt separate håll. Dalle skulle träna och jag skulle till stallet.
I stallet funkade allt skit bra, hästarna sprang i med stor lycka i stallet med stora förhoppningar om att det skule ligga mat i boxarna, villket det alltid gör när jag tar in dom, eftersom jag har en sådan snäll mamma som mockar och gör allt till mig i stallet på morgonen: Hur som hellst blev det att jag skrittade ut ulla och amarage på en lång promenad. Trevligt,mysigt ,ja you namne it.

Efter stallet drog jag hem till dalle en sväng och några minuter senare kom ahmed dit oxå. Så det var chill på hög nivå.Ahmed drog hem efter ett tag och då var det bara jag och dalle kvar. Då blev det mys och vi tjeckade in filmen som gick på 5an, 10 sätt att hata dig eller vad den hette. Bra film. Dock hann jag inte se klart hela utan jag satte mig på moppen och begav mig hem. Och så nu sitter jag här, straxt under täcket med laptopen mitt i knät. Visst är det fantastiskt att man ändå orkar sitta och skriva en sån här bibel på kvällen fast dagen har vart mycket packad. Det är ngt svagt som drar en till datan som bara vill att man ska skriva om sin dag, även om det inte hände ngt speciellt.

Jag är iaf jätte glad att jag har spenderat min dag så här, och att jag har varit och lunchat med min älskling, riktigt trevigt. Dock en sak jag kom och tänka på nu i stunden var att hela dagen trots att jag har lyssnat på musik hela dagen har jag bara tänkt på en låt,inte änns en hiphop låt utan en låt från moulin rouge- I hope you dont mind. Tror jag det heter , hur som hellst har den verkligen hackat in sig i min hjärna idag, men det gör inget utan jag tillfället i akt och säger att den är riktad mot min älskling dalibor ljevar. Älskar dig så oerhört mycket.

tack för en fin dag och här kommer lite bilder!


jag och mina nya örhängen

Amarage och ulla på väg in mot maten

ulrika och jag ute och "Power Walkar", hahaha..

skit samma

ah nu säger jag bara skit samma i om det går att skicka eller inte.. men jag vill så jätte gärna!!
men nu bär det iaf av till stallet.. hörs snart!


fan fan fan fan fan fan

Jag blir så jävla arg, nu har jag suttit hela jävla dagen nästan för att få min blogg att funka från min mobil, men den vill ju bara inte! vet inte vad jag ska ta mig till. förbannad som fan...
vad äre som ska vara så jävla svååårt??

god morgon!

hejhej ! vaknade nyss och jag är jätte jätte sen! klockan är snart halv 8 och jag börjar halv 9. haha men ah iaf, måste dra mig nu! MEN, vi höres!!


thank god for the slappis dag.

Dalle kom hem för ett tag sen och sen dess har vi suttit och kollat på film och bara myst. Det var riktigt mysigt som sakt. det är ju inget som slår en myskväll med sin soul mate och en riktigt rolig slash bra film. Dalle till och med masserade mig, och det känns som alla spänningar i kroppen har försvunnit.
Ikväll blev det att vi kollade på Grandma`s boy, vet inte riktigt hur det stavas men ah, den här filmen är riktigt rolig. Har säkert sätt den mer än 5 gånger, och jag tycker den är lika sjuk varje gång jag ser den. Rekomenderar jag fullt ut!

Under denna tid när vi satt och kollade på denna film har min söta vän lina designat om min blogg! visst blev den vacker!
tack tack och åter tack!

School:
Vi har har ett projekt i skolan nu , då undrar man säkert va det är för projekt, och det undrade hela våran klass idag tills vi fick reda på att det var så att vi skulle planera in en skogs mulle resa för dom nya Nollerna på skolan. Detta betyder att vi ska komma på ngt sätt att förhöra dessa små varelser om vad man bör packetera med sig under en sådan resa, vi ska alltså hålla i något slags "förhör" så att säga. Spännande.

Idag var jag häst ledig faktiskt, känns skönt ibland att bara komma hem och kunna slappna av och inte tänka på ngt mer, och det var precis det jag gjorde idag, thank god for the slappis dag.

Men tillslut så sitter jag här, tjugo i tolv  under mitt täcke med laptopen i mitt knä och funderar på hur morgondagen kommer att bli.Allt som saknas är nu bara lite insperation till att gå upp imorgon bitti,vilket jag saknar helt och hållet just nu.

sleeeeep tight!


låter denna bild tala för sig själv, dalle och jag i italien .


Hej gott folk.

Som ni ser har jag ändrat om designen på sidan, hoppas den smakar!


love at first sight,aiight.

Skolan är slut för idag,och det känns som att det kommer bli två bra år med den nya klassen. Gillar personerna i den , så det kommer bli grovt.
hur som hellst sitter jag hemma hos dalle nu,men han syns inte till. Han är och tränar så det är bara att hålla ögonen öppna och hoppas han dyker upp snart.

c ya.


bilden tog vi nu i sommar när vi var på väg till ett badställe. Är vi inte allt för coola eller?


Tänkte bara säga

jag ska sova nu och ni får ha det så bra och sov sött!
ya all will seee me next day <3


Och denna bild får avsluta denna fina dag!


sommaren är slut,fuck.

Japp imorgon börjar skolan och jag längtar inte. Tänker bara på hur många dagar jag kommer missa min sömn och på grund av detta fucka upp mina betyg detta år med. Hur mycket jag än vill börja plugga så går det inte. Jag vet inte riktigt vad det är som är fel, men jag tror att det måste vara att jag inte sover tillräckligt.Med tanke på att alltid, verkligen alltid när jag börjar skolan så går det jätte bra i början sen börjar det verkligen gå snett asså. Men nu är jag mycket medveten om detta så jag ska göra allt i min makt iår att ändra mig.
Funderar oxå på om jag kanske ska ta och lägga mig relativt tidigt nu när skolan börjar.Det jobbiga är att det finns så mycket jag vill göra och detta kommer jag aldrig hinna om jag ska lägga mig tidigt och gå i skolan. Problemet är att jag inte tar skolan i första hand, och det har jag aldrig gjort.. visst äre hemskt hur man kan självmant kasta bort sitt liv? och att man är mycket medveten om detta.Hoppas iaf att jag kan ändra mig aningen och kanske till och med gå ut med bra betyg i trean.

När skolan börjar betyder det att det är nollning på G. Detta diskuterade jag och dalle  om idag. Han är fett imot nollning,och det är väl jag med till viss del . Tycker det är helt onödigt. Men jaja been there done that.
Men tillbaka till nollningen, nollningen kommer typ att ske vid nykvarn säkert. Och detta innebär att det är tuuusentals fjortisar kommer vara där, så om man är intresserad att se på hur detta släkte håller på så kom gärna och titta på. Hört att det är rätt stort i hela Sverige att komma och titta på fulla noller i linköping som spyr på sig själva, men visst är det lite gulligt iaf.

Satt och tittade på so you think U can dance nyss med dalibor ljevar a.ka dalle. Och vi gillar programet, det är jätte kul att se andra människor som dansar, helt underbart. Men en grej varken jag eller dalle kan släppa är den där jääävligt jobbiga bruden i juryn som har brunt hår och som trycker upp pattarna i nyllet och bara skriker hela tiden... va heter hon nu igen ?ngn som vet ? Hatar henne alltså... haha




aiiight, diggar Addidas and she is the Queen of the addidas , mhm, kan fan inte blir bättre! she is soo hot!

ursäkta min stavning och allt, men jag hoppas ni förstår.

make love not war, piiiz out yall.


  

Helluu

sitter här framför datan med dalle, och vi har varit i stan i cirka 6 timmar , och fikat och käkat. trevligt värre.
nu ska jag och dalle dra till stallet för att kvälls fodra min djur i stallet .
försöker sakta men säkert försöka hur man ska vidarebifodra sin blogg via mobilen.. men det går riktigt segt ! hoppas det löser sig iaf.
I alla fall har denna dag varit mycket rolig och det har varit jätte kul att umgås med älskling.


check This out!

Dör du när du ser kändisars kläder? Då tycker jag du ska checka in denna sida. Very nice kläder och jag fundrerar på när jag själv ska köpa en klänning på denna sida som är svart med rosa band. Jätte fin verkligen .
denna sida är riktad till the girls only.
 But check this out yo.

http://www.stylebystars.se/



wake up call baby

ja, nu idag har jag fått reda på ngt som ni alla redan säkert visste.. att man kan blogga från sin mobb.. ska ta reda på det mer imorgon. Kul ska det bli ! kanske jag kommer skriva mer skit här än vad jag redan gör!

dagens sysslor var :
 Att träffa min vän cina ( http://www.cinadenfina.blogspot.com ) och äta pizza samt snacka mycket skit och bara umgås. Det var fett värt.

aja sitter nu och väntar på dalle, sen blir det Tv och mys <3



<--cina och jag-->

Here We Go again

Japp det är i sånna här tider man sätter igång med sin blogg igen. När man har super tråkigt och bara vill ha ngt att göra. Jag har missat så mycket här på bloggen, men vad gör man när man har ett fullt späckat liv. Haha. Nej men några punkter jag har glömt är väl typ att jag var ju sean kingston med loulou. Det var trevligt och vi träffade till och med stjärnan Sean. Det räcker med att säga detta så förstår ni att det var kul.

Har fått mina bilder från tävlingen i finspång där jag vann båda klasserna med Ulrika.
Denna vackra bild tex..


Va har mer hänt? Gud massa. Vet inte om jag berättade att vi hade en överrasknings fest för dalle? Det hade vi iaf. Alla av dalles närmaste, på min resturang med allt från tårta med kort på till balonger.Det var fett värt, att få fira min baby med det bästa.

fester har det ju vart , och alla möjliga saker så som utebio med mera.Har varit och badat och sånnt med vänner så klart. Fika får man ju inte glömma.

Sen har vi Målat om heeeela stallet, det har tagit oss mer än två veckor ! Vi har hög trycks tvättat, slipat ,målat om ,jaa. U name it. Men riktigt fint blir det , får se om jag kanske kan lägga in en bild ngn dag :) (ink nytt spån och hinkar och allt)

Sen har vi varit och tävlat SM 2008 för juniorer. Låg inrankad väldigt högt, men jag hade verkligen inga som hellst förhoppningar eftersom det brukar hända saker på sm, och även om det går bra så brukar man inte få bra. Men iår lyckades jag göra tre rätt Okej rundor och tog mig till A-final. Villket jag är super nöjd med. Men tyvärr är det så här i sveriges ridsport att 1an 2an och 3an redan är typ bestämmda innan SM så man har inget att komma med i topp TRE. men väldigt nöjd är jag endå. Plus att jag fick umgås med trevligt folk ,äta god mat och bara njuta att Ulrika och jag är på topp.Sen träffa jag en god vän från mina ponny år,som jag umgicks med och hade allmänt trevligt med. Jag garanterar att bilder kommer snart på oss två från SM.

Inplanerat :
imorgon ska jag träffa en god vän från förr i tiden och ta en fika, ska bli väldigt roligt att se henne igen. Sen bilr det att träna med andra hästen jag har , hon ska nämligen ut på en lokal tävling nu i helgen. tranås för att vara exakt.
Kul skall det bli.
övrigt :  Nu är det bara några dagar kvar tills jag och dalle firar ett år tsm.(1a sep)
Och yttligare några dagar till så fyller jag 18 bast. Så det är väl något att se fram imot. Ser även ifram imot att försöka komma med till den stora internationella tävlingen som hålls i Flyinge, alltså Flyinge International Horse Show i oktober.
Har spånat i att åka till marocko med dalle och ahmed.Hoppas det blir av.

ja, bara för att ni ska ha lite mer koll, och bara för att jag inte har ngt att göra.
Ha det bra!








RSS 2.0