Dagens röj


Tänk om ord kunde beskriva hur mycket jag älskar dig..



Jag vill vara en tår

Jag vill födas vid ditt öga

Jag vill färdas nerför din kind

Jag vill dö vid dina läppar

Jag vill alltid vara din


Har lite att ta igen här på bloggen.

Jag har glömmt att skriva om tre härliga saker som har hänt under tiden jag har varit borta.En sak var att jag och hela "östgöta teamet"  (dom bästa ryttarna i östergötland upp till 26) skulle åka till fantastiska och helt underbara tärnö,där vi skulle träna för emma karlsson.
vi planerade ihop med familjen krönfeldt attt vi skulle åka ihop dit och sedan efter träningen skulle vi dra och tävla på ett ställe som heter överby,som bjöd på både nationella och regionala klasser. Där skulle jag starta den regionala Msv B3 och det nationella Msv B4. Och jossan och poet 996 (krönfeldt) skulle starta sama klasser,och det var hennes första nationella tävling med poet.

Träningen och tävlingen slutade väldigt bra. Lyckades känns att jag kunde göra vad som hellst på min underbara häst ulrika.Vi lyckades göra klockren piaff och passage, och mycket fina piruetter.
Tävlingen gick oxå bra, eller rättare sagt gick det kanoners. Första dagen så såg ulrika många spöken på banan men vi kämpade vidrea ändå, red dock för länge innan jag vände rätt upp så jag fick 2p avdrag. Den ritten var okej ändå och det resulterade att jag kom 5a i den regionala msv B3, men hade jag inte fått mina avdrag där så hade jag kommit 3a.
hur som hellst var det ju andra dagen som jag kännde bettyde mest,det var ju en nationell tävling! Och jag lyckades göra en bra ritt och vann den nationella MSV B4,vilket jag är väldigt lycklig över!
så denna helg slutade väldigt givande och lyckligt för min del!

här kommer lite bilder.

Tärnö ridhuset

jag och jossan

jag ,louise,mamma påväg till stallet!

jag och ulrika tränar för emma.

jag och ulla, träning för emma.


tävling med ulrika

vinsten!

tack för idag ! och jag skriver mer imorgon!


Kasta KINA!

Blir så jävla arg , jag har suttit och läst hur dem i kina misshandlar hundar och katter, och guuuud vad jag har lust att göra lika dant mot dem som dem gör mot dom stackars djuren! Det är bara inte rätt! Har inte djur kännslor? har dom ingen jävla hjärna? har dom hjärta? A, det kan jag upplysa er om att dom har!

 Borde börja äta människor snart, jag svääär om det inte blir lagligt snart så bryter jag det brottet och åker i finkan. Om dem får käka mina vänner så ska jag käka gulingarnas vänner, thats  it. Det är inget rasistiskt , men det handlar om rättigheter!


Hatar den där jäveln asså.

Idag har jag och mamma bestämmt att vi ska hjälpa en katt genom att adoptera den. Det var ngn som hade hittat den stackars lilla babyn och sa att folket som hade ngn ghång köpt den hade bara övergivit den,flyttat till en annan stad.Den var helt utsvulten och hade haft det jätte svårt, kanske till och med misshandlad. Och då är första tanken som flyger upp i mitt huvud,jäävla människor! hur kan man vara så dum ? helt ärligt!
andra tanken var ,hur kommer den nu reagera på människor efter allt den har gått igenom, efter allt den har sätt genom i sina små söta förrvirade ögon?
 Tro det eller ej! men denna vackra varelse, kastade sig i mitt knä och spann för glatta livet, som hon visste att nu är jag hemma, du kommer ta hand om mig!


Min favo katt chippen! A k a the dog.
hoppas han kommer gilla den nya pärlan!

Det är helt jäkla otroligt att se att djuren kan vara så förlåtande, medans människor kan hata folk resten av deras liv bara för ngt litet helt obetydligt, som hon skvätte nagellack på mig, men ussh!

Blir så himmla arg på folk som bara köper en tex katt  och som inte vet vad det innebär,att det faktiskt är ett LIV.
Dem tänker att det bara är en katt, what so ever typ. MEN DOM HAR ETT LIV, inte fucking nio som det sägs! jag blir så himmla arg! dem har oxå kännslor! sen när människorna har fått sälskapen som dom har räknat med så lämnar dom bara katten och tror att den klarar nog sig själv. HELL NO. ¨Har ni ingen vett i skallen?!?!


Om ni känner att ni vill hjälpa djur som har haft det svårt, eller som aldrig har blivit älskade så åk till DJURHEMMET i SLAKA,linköping.
 Dem får in misshandlade djur och övergivna djur vädligt ofta och dem försöker hitta rätt hem till alla små djur samt stora djur  som har råkat illa ut eller som folk inte uppskattar...



 R.i.P Lady <3 16 år av kärlek du och jag
 fäller en tår varje gång jag fyller år eftersom du flög upp till himlen då !

Here I am , back to the old school.

Hej alla läsare..
Nu är jag tillbax från öland, förvisso var det lääänge sen. MEN jag tänkte att jag inte skulle göra er besvikna och komma och skriva om öland utan bilder.. Men jag gör det som jag är så hemskt duktig på, att göra folk besvikna. Jag har alltså inte några bilder från öland just nu. Men jag hoppas verkligen att dom kommer snart! Det är upp till mannen som äger kameran.

Tänker iaf berätta lite kort om midsommar, på öland.
 
Meckat på midsommar för alla ungdommar är öland.. Fin utsikt, vatten, mycket vatten och så klart sand strand. Mmm jumma kan inte bli bättre, men det är klart man får ju inte glömma bort alla dessa fulla människor. Jag menar va skulle öland vara om det inte fanns fulla ungdommar som sprang och spydde på sig själva.

Hur som hellst , jag tar det från början. tar det inte så jätte detaljerat men iaf i stora drag.
Det var jag ahmed,dalle,armin ,och bawan som åkte i våran bil  (hyr bil,en liten svart sportig golf) hela vägen till öland. Ahmed körde. Mycket trevligt hade vi, med mycket bra musik och snacks.

När vi kom fram till öland var det dax att åka till våran camping plats... Och det fans två kända camping platser.. en "party camping och en mer lung camping". Men vi var ju iaf fett peppa för att dra till den stora campingen med mycket sprit, öl och annat gott att dricka.
Men så klart slutar vi på den "mer lungna party camping".
Och när man nu tittar tillbaka på hela resan ska vi vara väääldigt nöjda att vi hamnade på just det här "lungna" stället..(som igentligen inte var speciellt lungt, men mer lungt än det andra iaf)

Vill bara påpeka att 15 stycken blev knivhuggna på party campingen.

Men vi kunde ju ändå dra nytta av det stället som det var mer party på eftersom det var gång avstånd dit. Hur som hellst betalade vi helt onödiga pengar för att sätta upp två tält,1500:-...  
Men har man åkt så långt så får man ju ändå se till att man betalar för att kunna sova.. ALLT kostar ju  i sverige, fan att gå och pissa kostar oxå pengar,och som sakt 1500:- för lite jävla gräs är ju lite väääl mycket betalt ,haha.

Men när vi hade slängt upp tälten var det att dax att träffa resten av packet från lkpg som skulle åka till öland. dvs, Shaz,Tetra pack,ronja och en brud plus en snubbe till som jag inte kan namnet på. Men det blev ändå så att alla blattar höll ihop, Jag,dalle,shaz,tetra pack,armin,bawan och sist med inte minst Ahmed.
PLUS så hängde vi mycket med några as trevliga snubbar från malmö ,tror jag det var. HULKEN, mohammed och sen kommer jag inte ihåg va resten av det packet hette. Men vääldigt trevliga var dom iaf!

vädret var fan som ett jäkla lotteri, men vad tror man liksom.. vi är i sverige på midsommar, och va händer alltid i sverige på midsommar? joo det rengnar... så våra tält samt alla kläder som inte låg i bilen vart väldigt blöta och äkliga...


humm.. ngt mer roligt som hände på resans gång? joo just det , det var några stora snubbar på våran camping som sprang runt och välte bilar på kvällen, så jag och ahmed fick turas om att sova i bilen.. Mycket skönare om man gemför med tält tycker jag .

Resan hem tog lite längre tid, igentligen skulle det bara ta 30 min från våran camping till ölandsbron men denna dag tog det 2 h 30 min. Jätte kul, tur iaf att vi hade roligt folk i bilen ;)

Hur som hellst kommer jag själv aldrig åka mer till öland på midsommar, kanske ngn annan gång när det inte kommer rengna.. För det var ju rätt fint. Men INTE PÅ ETT JÄKLA TAG IAF..

 tack till alla som följde med iaf, det vart mycket bättre när ni var där!

armin,shaz,bawan,ahmed,dalle och jag tar kortet!

RSS 2.0