Snart äre dax!

Imorgon gäller det ! Öland med alla vänner ! så himla roligt. Vi ska alltså till Öland, Hela ariska gänget. haha..
nästan hela iaf.
meningen är att vi ska hyra en bil, åka dit , dricka ,äta och bara umgås. Naturligtvis på Midsommar! Finns det ngt bättre?!
i bilen kommer det bli Jag, dalle, ahmed,Bawan och baba :) så himla pepp.
men nu ska jag till stallet. sen blir det att packa. Förmodligen kommer jag att ta med mig datorn så jag kan skriva, om det inte stör föör mycket. Vilket jag kan tro att det gör. Men bilder kommer diräkt efter!

ha det bäst!

veckans tips från mig, ha fett kul, lev livet!


Mangnus äger så hårt att jag svimmar.

Sitter här framför den beundrans-värda-bruken som man alltid brukar sitta vid när man har tråkigt, den så kallade TVn. Gissa vem som nu går på tv? jo men så klart Oprah, och grejen är att jag gillar hur hon ser på saker och ting, verkligen. En förebild, helt klart. Men jag stör mig så Jävla mycket på dom som kollar, alltså publiken. Helt ärligt, i det här avsnittet skulle hon dela ut "årets saker" och alla är typ galna, jag menar visst är det snällt! Men herregud dom kommer ju tydligen dit bara för grejer känns det som. Men allt är ju möjligt i USA. Hur som hellst vill jag hylla oprah. Ett stort plus för henne.

Nu efter ett jäkla tag är jag faktiskt lite insatt i det här "bloggandet" börjar tycka att det är rätt skoj. Men som ni kanske märker så är jag inte jätte duktig på att stava , men jag hoppas att nu förstår ändå. Har iaf kollat runt på dom "mest" lästa bloggarna i Sverige, villet jag har tyckt vart väldigt roligt. Men jag förstår mig inte på allt hysteri med Alla jäkla MODE bloggar. Men skärp er. Dagens Klädsel, Power walk är sånna ord som alla använder. Kom på något nytt, ngt helt annat. Nått mer intressant. Liksom hitta på ngt som man tycker är kul att läsa. Inte bara "man kan inte ha på sig detta, men man ska ha på sig detta" . Helt ärligt ,så länge man har kläder på sig så ska man vara glad fan, skit samma va fan du har på dig. Vill du ha på dig en jävla påse, så varse god. Men hur som hellst. JAJa säger jag bara , ta till exempel en brud då som sitter och rekomenderar en jävla tub med kräm för typ 1000 kr. Fan, den där tuben skulle fan kunna rädda barn i andra länder, men ist så ska ni ha den där jävla skit tuben för 1000 spenn för att smörja in erat ansikte som redan har 20 liter brunkräm på sig.. Det är ju nästan lite skratt retande.

Och sen säger ni att ni ska vara "förebilder" men tycker ni att det är ens NGT rimmligt att brudar på typ 13 år ska se det sedan tycka att den där jävla tuben ska men ha annars är det ju bara för jävligt, Herregud,.. MEN iaf ni förstår vart detta leder. Jag tycker inte om MODE bloggar helt enkelt. Eller sakerna dom skriver.
 

KOLLA PÅ DETTA KLIPP, MANGNUS ÄGER! han pratar om om bloggar efter 3.00 min.

Hej kära bloggare !

Nu sitter jag här och ska skriva en kort sammanfattning av min underbara dag, det gäller att se allt från den ljusa sidan, Jag menar liksom Carpe Diem.

Dagen började med att vakna för att sakta men säkert kliva upp ur dalles säng för att sedan käka frulle. Dagens Frulle idag blev Jordgubbar med Mjölk, Kan det bli mer sommar?joo då.. om vädret vill.. humm..

När jag var klar med detta började klockan närma sig 7, så då var det dax att klä på mig dagens slappkläder, det vill säga en jamica mössa,röd gul hoodie,stora hiphop byxor och mina vackra hörlurar (gul,röd,grön) och mina helt grymma brillz  för att sedan rulla vidare i den flotta men dock allmänt Pimpade och oranga bussen som är fett dyr att åka, snacka om status att rulla i den asså.. Det är ju som en limmo...haha NOT.

Det blev en 45 min på bussen för att sedan ta sig till skolan för att kompletera Svenskan som jag idag klarade :) YES. Känns skönt,bara 3 ämnen kvar nu.. haha

Japp, sen efter allt detta roliga blev det att fara hem, där jag sitter nu och knappar. Men eftersom jag har suttit här vid denna burk liknande manik med massa bokstäver på i typ 1-2 timmar , så tänker jag ta min snabba moppe till ekholmen och umgås med min underbara Dalibor Ljevar.

men ha det fett bra, och jag hoppas jag kommer orka skriva ngt mer ikväll eller liknande !

Piiz out ya


08-06-15 andra dagen tävling

blev vinst med ulrika igen i Msv B3 :)
älskar dig <3

tävling med ulrika 08-06-14

tävling i finspång.
blev en vinsti Msv B5!
grattis till mig och ulrika!



ulrika och ros



JAG ÄLSKAR DIG!

tack för en rolig dag,imorgon blir det tävling igen med östgötacupen.

so, im back to buisness

Hej ni, jag har verkligen inte orkar skriva på et tag .. det är SJUKT hur mycket energi det tar att ha en blogg.
hur som hellst var det ju veldigt länge sen jag var i strömsholm och tävlade. Tänkte ta denna lilla stund att berätta om denna härliga tävlings helg.  Tre saker som jag vill påpeka är att ;
 1. det har varit fett roligt att umgås med allt häst folk i en underbar miljö.
 2. Tävlingarna har varit kanon, men dom borde enbart ha utlänska dommare, eftersom dom flesta "svenska" dommare suger.
 3. Negativt var att jag saknade Dalle och min kära vän jossan <3

I alla fall så gick det bra för mig när jag tävlade, jag kom till A final av alla bästa juniorer i sverige. Slutade på 7e platts tror jag , vilket jag inte är ett piss nöjd med. Då undrar ni kanske varför jag kom så passa dåligt och det ska jag berätta. Som jag påpekade här över så skriver jag att dom enbart borde ha svenska dommare. Detta grundar jag på att det var tre dommare i alla klasser ( jag red tre av tre möjliga)  Och varje klassa vaer det 2 internationella domare och en Svensk som inte dömmer så högt i klasserna. Och det roliga, eller för mig tråkiga var att dom Internationella Grand Prix dommarna höll mig jätte högt.. OCH naturligtvis höll den svenske dommaren ner mig 10 % villket inte får hända enligt TR ( ridsportens lagbok).
så visst vart jag utan tvekan besviken,eftersom jag bara kom 7a och ligger rankad 4a i sverige. Ush på det .

Helgen innebar inte bara tävlande . Utan det blev mycket, och då menar jag verkligen mycket Shoppande,pratande och mycket ätande. köpte dessa saker med ett leenade på läpparna ;
1. Ett Jätte fint glitter pannband (1.300)
2. B vitamin
3. foderskopa
4. Foder
5.salt
6. Schabrak från krafft
7. Kepps
8. beställde ett lack kandar
9.Beställde ett par lack stövlar.
10.och mycket jävla godis och mat....

Urlika stog i en vacker och mycket stor box i mycket vackra strömmsholm, där hon trivs mer än bra!
en mer rolig grej som jag bara måste skriva om var att vi ena dagen gick ut och gick med ulla i strömsholm,haha och så vart vi mycket hungriga jag och mamma. Vi såg en pizzeria så vi tänkte dra dit och äta.. BARA ETT PROBLEM..
vi hade hästen med oss.. men fräcka som vi är så gick mamm in och frågade om vi fick käka med hästen, villket vi fick HAHA.. alla från pizzerian kom ut och pussa på min vackra polle :D

iaf.. här kommer lite bilder... haha från pizzerian...

söt ulrika med pizza :P

ulrika på pizza :)

<3

älskar!



jag och mina älsklingar hemma innan vi drog bort till STH.

puss och heeej , c ya


 

bilresor..

Jag bara undrar när jag ska sluta behöva åka bil hela tiden,asså helt ärligt. Det är bara så jäkla tråkigt!
jag sitter nu , sammtidig som jag skriver (a) i bilen så klart! Jag är påväg till det vackra strömsholm för att tävla med min älskling ,min kära häst Ulrika. Vi åker dit dagen innan , alltså idag Onsdag... Tävlingarna börjar imorgon.. Jiipi.. jag är inte pepp. Alla bästa juniorer kommer vara där.. fick även reda på att det tydligen ska sändas på TV och shiiet. Palla det , jag skiter i alla.. ska köra mitt race.
Sitter iaf här i bilen, som vanligt! denna dag/ kväll ska spenderas i en varm bil i 3-4 timmar tror jag det blir. Men vad gör man inte för en tävling i Strömsholm liksom...


Sitter iaf och pratar med Felix på msn, "killen från radio seven, som ni kan se i bilderna här nedanför"
fett Trevlig iaf!

Är det ngn mer som känner att åka bil är fett tråkigt? eller är det bara jag ? men det är ju klart, jag åker ju bil hela tiden så det är ju klart... MEN jag är ju glad att jag har min laptop,haha med mobilt brevband!
Hipp hipp hurra för det !

Dushade ulla bulla innan vi åkte, så jävla mysigt, tänk er själva att ha en jätte nalle björn, som är ny duchad och luktar äpple och hårsprey :D jag älskar denna häst så otroligt mycket asså.. Fattar inte att alla inte älskar hästar.. eller förvisso säger jag inte att älla hästar är snälla och söta, för det är dom inte.. men Min älsko är det finaste som finns.. Nu står hon iaf i transporten med sin nya grimma med rosa ludd på..Snacka om socker söt!

Humm nu tror jag att vi är Kunsör.. en bit kvar iaf! men men .. vad har jag för val liksom, okej,vi säger att jag bli fett utråkad av att sitta i bilen.. Ska jag hoppa ut eller? nej skulle inte tro det .. men visst fan har man lust! Som jag och dalle såg idag på tv.. hahaha finns ju en slags bildörr som heter suisededoors, som öppnar sig åt andra hållet , om man gemför med vanliga bilar.. haha Mitt resonumang var att det går ju att hoppa ut när bilen åker eftersom bildörren inte sitter och kan blåsa igen på dig... Visst äre  så?? haha
nej men en sånn dörr skulle ju faktiskt sitta rätt fint nu, kanske en tv i bilen oxå..Så slipper man tänka på att man ska ha batteri till datan . Finns ju ingen jävla laddare i Volvo V70.. hahaha, ingen hummer diräkt!

men ju ska jag la slå på en film innan jag somnar här i bilen.. men jag skriver kanske senare eller imorgon eller nått.. What soooo ever.
Piiz out yaao

RiX Fm


Hello hello!
Japp, jag och jossan hade bestämmt att vi skulle dra till rix fm festivalen på fredagen för att supa ,haha och träffa folk. Tro mig eller ej, men det var fett fett roligt! så här började och slutade våran dag ;

Först drog jag jossan, och alex för att göra fystest på campushallen,... villket slutade i katastrof eftersom att dom hade nämligen bytt tid på träningen så vi tre var dom ända som missa det .. guuud så himla ledssna vi blev..
Vi rörde oss mot bussen , för att sedan dra hem til mig för att göra oss iordning för fylle fest vid Rix FM.

image28


(jag dampar loss innan bussen kommer,kortet taget av älsklingen jossan, brevid satt alex)

Efter ett lång bussresa hem till tannefors så blev det att göra sig iordning för Rix Fm, vi alla var ganska så pepp. Bara att alla fick typ ångest över vad vi skulle ta på oss. Men jag som var så himmla fiffig pallade inte att byta kläder utan behöll samma traser till kläder på mig.

vi drack min liter flaska Smirrnoff Caprinoska, som var ngn slags blandning mellan mynta och lime. Det slank ner iaf så att säga! Vi blev iaf ganska runda om fossingarna jag och jossan så alex fick ha koll på oss.. tack gumman <3

När vi kom fram var alex tvungen att åka hem, så det blev bara jag och jossan..
Jag menar allvar när jag säger att vi var över allt, jag menar FUCK THE MUSIK. men öl tältet och allt, u name it. där var vi!

vi vimmla runt iaf och träffa massa folk, orkar verkiligen inte skriva allt vi gjorde, men vi lärde känna ett gäng trevliga killar som jobbar på Radioseven!
härliga !

image29

(Här är några iaf )

så där var vi i några timmar, och vi åkte även dit nästa dag med ocg träffa felix och gänget!

lägger in lite bilder bara orkar inte skriva allt!

PIIIIZ OUT
image30


Felix

image31

dragen amalia

image32

jossans kusse,jag och cina

image33

jag och nessi baby

image34

Gabbe och gurra

image35

Snäll rökande vän som jag inte kommer ihåg vad han hette , och Gabbe

image36

jag och jossan
image37



under kvällen hann vi hitta på massa kul!
rix fm överskattat säger en del.. jag säger det blir vad du gör det til!


PIIIIZ OUT YAAAOOO




RSS 2.0