bilder från igår

image23

fiket

image24

jag och min baby (L) Mustang GT, älskar denna pärla!

image25

och sexy MTF car helvete!

image26

lillen :)


image27

vi <3 haha lite väl mörbultade efter en lång och rolig dag.. dalle med sko skav, och jag som bara är lat !

Piiz

skrivet snabbt med ingen tanke alls.

tänker inte börja med samma jävla mening idag .Har kört tillräckligt med här sitter jag framför datan nu innan jag ska och lägga mig, bla bla osv, utan jag börjar med att på ett smart  och listigt sätt att få dig att läsa den här helt enkelt meningslösa texten bara för att få igång läsandet.villket jag nu tydligen har fått eftersom du läser detta .

Men hur som hellst har denna dag varit såå jävla späckad så du anar inte! händer fan saker hela jävla tiden.
Först skolan som för övrigt sög balle rent ut sakt,asså jag känner att det ger mig inget att gå i denna skola. Humm, keep the good work up, bara lite drygt två år kvar :/


Sen blev det att snabbt som fan åka till stallet för att fixa med hovslagaren samt fixa iordning allt så det iaf såg lite vettigt ut tills Forest G (hingsten jag ska få) ägare kom och kolla på stallet och vi skrev lite papper.Väldigt trevlig tjej må jag säga. Så NU ÄR DET KLART! jiiipii! Forest G , My baby boo <3


image22

 Sen efter det blev det att åka och käka med mammsen på returangen <3

hem efter det för att sakta men säkert göra mig iordning för dalle skulle komma och vi skulle dra till stan och softa.
fan , dansade som en idiot här hemma innan baby kom, ÄLSKAR att dansa, fan det bästa ju.. Har märkt att jag har talang för det, villket många har sakt.. mest innom street! Men palla att betala massa cash för att ngn mupp ska undervisa en i dans, Dans är en kännsla inget annat! Seee and learn.

baby och jag drog och fika, sen blev det bolaget för att köpa lite gott gott. Vi drog vidare till det bästa på hela dagen. En utställning för bilar, jag blev fan gråtfärdig asså, har aldrig sätt så fina bilar... men jag fick en favo.. en sånn ska jag ha fan! haha jag fick gåshud av det . Sjukt! och jag fick till och med sätta mig i denna MUSTANG,som var röd med vita stripes, och var en GT. En maffig sådan. Coooolaste ever!

lägger in bilder i mörrn, har dom inte "på mig " just nu.

Sen drog jag och baby och Käka på resturangen olympia, villket var super gott.
under dagen träffa jag och dalle även en massa polare som vi tjockade med :)

Asså det var ju så mycket vi gjorde idag , handlade solglasögon och allt möjligt.vi var hemma hos mig och dalle , U name IT! allt. palla skriva allt, men som du fattar så var det mycket .


Men imorrn händer det ännu mer!!

ska sova, pallar inte att skriva mer. Men hur som hellst så lägger jag in bilderna i mörrn!


spank U and natti




U KNOW Why!

Så nu sitter jag åter igen framför datan på kvällen innan jag ska och lägga mig, vilket nu har blivit en jäkla vana. Men det är ju roande, men på ett sätt är det inte det eftersom man är så trött att man knappt vet vad man sitter och skriver.

Nu i två dagar har jag stannat hemma från skolan av personliga resons. Men det har inte vart speciellt kul,det är ju oftast inte kul när man bråka med sin älskling. Men det har löst sig nu iaf! Grattis amalia, jag kanske ska sluta att vara en MTF- jävla- ego- mongo- jävel.  Ibland är det bara så jävla fel att alltid tro att man har rätt, inte sant?

Hur som haver har iaf jag vart med om det sjukaste någonsin nu under dom här mtf jävla cp dagarna. Gissa vem som har hört av sig på nylle boken? precis det jag har lust med.. en jävla släkting som jag knappt vet vem den är, men ska tydligen vara min moster eller liknande? shiiiiiet iaf.
öppnar upp en mail, som jag förvisso aldrig brular göra men det stog tydligt " LÄS DET HÄR" ,så jag tänkte då gör jag väl det . Där det då stog typ är veronica din mamma och robert carlsson din morbror? jag tänkte för mig själv, shit, vad har jag gjort nu då? ngn jävla insider eller liknande. Typ jag vet vad du gjorde förra sommaren, men lääägg av inte jag fan sluta. Sen efter ett jävla surrande i mitt huvud slutade jag fundera på vad det kunde stå i mailet och läste det bara . Och som sakt så kom det ju fram att jag hade mer släkt. Vilket jag redan visste men inte brydde mig ett jävla skit om därför jag vet så jävla mycket om min så kallade morfar. Palla han, han är polsk. haha vilket gör mig till halv italienare /  en fjärde del svensk  och en 4 del polsk. Jag menar va fan , hur mycket mer blandras kan man vara??

skrev iaf tillbaka till denna människa som jag faktiskt brydde mig, vilket jag igentiligen inte gör. Men eftersom det kom fram att hon hade två döttrar på 3 och 4 år så kan jag ju inte svika dom, utan jag har planerat att träffa dom.

JAJA skit samma, till det roliga idag, jag var i VÄSTERÅS, med mamma för att kunna slappna av från omgivningen,och när vi ändå var där så passade jag på att provrida en hingst som jag möjligen kommer att få, och isf inom två veckor vilket komer bli kul eftersom att han var så söt och snygg, men luten dock. MEN VA FAN NÅN MÅSTE JU SAMMLA PÅ ALLA SMÅ HÄSTAR MED!! :)

Har för övrigt kollat på värdens bästa film idag, "What happens in vegas"
citatet som är bäst ;

Pling plong* (ringer på)
knarr knarr * (öppnar dörren)
pang * (slår killen i hans lite mer kännsliga area)
why ohh why?* (killen håller sig mellan benen och frågar tjejen och sig själv varför?)
U know why!! * (tjejen svarar , du vet varför. )
 haha..
mer roligt om man faktiskt har sätt filmen.

 
Nu är till och med jag trött på mig själv så nu ska jag lägga mig. Ha det bra! asså jag menar det verkligen ,ha det bra annars jävlar! grr!

Piiiz out    O.G , we do it old school here.

GET THE FUCK OUT OF HERE

ps jossan är bästa tjejen jag vet . så aahh nu vet ni att jag vet det


image21

Forest G

dagens tre bästa konversationer på msn

Alla utan ngn slags ordning

Nummer 1 ;
dalibor (v) mig 

©¨?"°º?๑₪۩۞ ÷¦÷ ? ®DαlιвσяTM ? ÷¦÷ ۞۩₪๑?º°"?¨©º¹³ säger:

va tänker du om mig då ?

? ஜT.H.U.G Life ஜ? säger:

att jag älskar dig och du är världens bästa. När jag tänker på hur mycket jag älskar dig brukar jag alltid få en tår i ögat, eftersom mitt hjärta visar att du betyder allt för mig, och du gör mig till den lyckligaste på hela jorden(L)

©¨?"°º?๑₪۩۞ ÷¦÷ ? ®DαlιвσяTM ? ÷¦÷ ۞۩₪๑?º°"?¨©º¹³ säger:

Awwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww




Nummer 2 ;
emma and me

Emma säger:

HAHAHAHAHAHAHA oh my god. jag vill inte veta :P


Emma säger:

snälla han är min kusin :D


? ஜT.H.U.G Life ஜ? säger:

haha a :D


? ஜT.H.U.G Life ஜ? säger:

diiiirty :D


? ஜT.H.U.G Life ஜ? säger:

hahaha


Emma säger:

hahahaha


? ஜT.H.U.G Life ஜ? säger:

nej jag vet inga detaljer, :D


? ஜT.H.U.G Life ஜ? säger:

skall icke låta dig lida kvinna min.




nummer 3 ;

jag och josse <3

(#) Josefine Krönfeldt ('.') . || Rankad 10 i Sverige :D Junior SM 2008 :D Poet 996 (L) säger:

saknar dig med snuttan !


? ஜT.H.U.G Life ஜ? säger:

fan du betyder fan massa för mig :)


? ஜT.H.U.G Life ஜ? säger:

vet inte vad jag ska ta mig till ..


? ஜT.H.U.G Life ஜ? säger:

måste spendera mer tid ihop ju (L)


(#) Josefine Krönfeldt ('.') . || Rankad 10 i Sverige :D Junior SM 2008 :D Poet 996 (L) säger:

och du för mig !!! <3


(#) Josefine Krönfeldt ('.') . || Rankad 10 i Sverige :D Junior SM 2008 :D Poet 996 (L) säger:

ja , verkligen


(#) Josefine Krönfeldt ('.') . || Rankad 10 i Sverige :D Junior SM 2008 :D Poet 996 (L) säger:

sjukt härligt :)



 image20

Allt som behövs är bara lite sötningsmedel på vargdagen så löser sig allt, tack för att ni är så gulliga!

nu ska lilla fucking jag ta och slå mig en 7a sen dra och lägga mig...

Känns skönt att allt löser sig, vi är menade att vara tsm i all tid, genom dom svåra samt dom lätta.Genom torra samt blöta tider, yes U name it!
I will be there for u hunnnn <3

livet är ingen dans på roser

Jag satt för några dagar sen och skrev med en polare på msn, en tjej som jag litar mycket på . Men vi bablade på som vanligt eftersom vi nyss hade kommit hem från stan där vi hade fikat med varandra. Vilket var mycket mycket roligt!
Men då för tillfället var jag nämligen fett arg på en person jag älskar över allt annat, det blir ju oftast så att man har så mycket krav på den man älskar eftersom man förväntar sig att personen ska fatta allt man tänker, men det är ju inte riktigt så.. att människor har förmåga att läsa tankar. Villket jag till stor del glömmer.

Men iaf vi satt och diskutera om allt möjligt, sen började jag och min polare skämta ganska så stort ang våra killar, men det fattar ju bara vi eftersom det var vi som skrev men läser man det så här rakt av just nu ser det inte ut att vara ett skämmt som vi då tyckte.
Jag drog iaf till med lite skit och överdrev lite om vissa ekonomsika saker samt lite annat shit. Men det är ju ingen big deal eftersom att både jag och min vän vet att vi båda skämtade.

 Men sen så på kvällen när jag ligger och sover lyckas personen jag älskar få tag i min data (eller asså det är ju fan inte så att den är låst eller ngt utan den står bara under mitt bord i vardagsrummet)  så personen i fråga får iaf tag på den och går in på min data och kollar mina msn bloggar, VILLKET jag tycker är fett fel eftersom det är ändå mitt privatliv, och jag behöver inte ha folk rotande i det . Men förvisso har jag ju inget att dölja, så titta på.

Men iaf personen jag älskar blev ledssen och drog hem , och skickade ett antal ledssna sms, och jag känner mig fett dum eftersom att inget av det vi skrev tog vi på allvar, men det blir ju oxå så när man tar För snabba slutsattser.

Jag rotar inte på din data, jag vill inte änns göra det eftersom att det är din data. Jag vill inte behöva ha lösen på min data för att du inte ska gå in och snoka. Även om jag inte har ngt att dölja.

Jag älskar dig, så säg inte så som du gör. Jag skulle aldrig ändra på dig heller för den delen just därför att det är dig som du är jag älskar, och om du inte fattar det eller vet det så känner du tydligen mig inte så bra som jag trodde. och om du tycker bara för att du missuppfattar denna konversation på msn att det sårar vårat förhållande, så jaa ,,då vet jag inte vad jag ska säga. Då kanske du inte värdesätter vårat förhållande så högt som jag gör.

Men hur som hellst, kom ihåg detta, "Det finns ingen som kommer älska dig så som jag gör" citerat av dig.

Och jag citerar tillbaka , "och du vet att ingen kommer älska dig så som jag gör heller,jag skulle fan kunna ta en kniv i mitt hjärta för din skull, så tveka aldrig på mig "

hoppas vi löser detta eftersom jag inte kan leva utan dig, och jag vill inte behöva gå under jorden för ett litet missförstånd.. hoppas du känner samma.. älskar dig (L)

Celine Dion & Andrea Bocelli - The Prayer




Älskar denna låt med C & A.
dom är fan bäst , det där kallar jag riktig sång!

Dalibor(L)

vivere ( dare to live)

älskar denna låt, får rysningar varje gång... känner oxå ngn slags koppling med dom eftersom jag oxå är italienare.. sitter och lyssnar på denna låt nu så mycket jag kan.. har sårat en jag älskar med tomma ord som inte betyder ngt.. och jag vet inte änns vrf jag skrev dom..Och du betyder allt för mig, och jag älskar dig för den du är! jag skulle aldrig vilja ändra på dig, ALDRIG! jag tänker aldrig släppa taget om dig! du är mitt allt!

dare to live

Nu sitter jag åter igen framför datan efter en ganska späckad dag.Idag har jag faktiskt spenderat att vara med folk och bara njuta.
Först skolan som alltid bjuder på ngt nytt med tanken på att det är en lekplatts ;) men med snälla vänner och lite musik så löser det sig allt.
Sitter och gör nationella i matte, (villket gick bra, fick iaf G på det ,båda delarna) Sen så rusar min engelska lärare in med ett mystiskt leende på läpparna, "kakmonster" :) haha gillar henne fan ! men det jobbiga var att tydligen hade lärarna haft inbrott i deras rum på kvällen. OCH vet ni vad dom tog enbart??? Mitt jävla nationella prov i engelska, som jag gjorde igår, två delar som tog fett fett lång tid att göra. Men va fan , vrf just mitt? haha okej om det var några jag vet vilka dom är, men jag har ingen aning. Men jag har ju för visso inte frågat media folket :) hahaa dom jag kan tänka mig ha gjort det  på ett sätt men ändå inte, FÖR dom har ett liv! hahah men visst tycker man att det är lite skratt retande. haha
 så nu ska jag naturligtvis få göra om det helt. piss på det .

Sen efter att spenderat ett tag med folket i skolan (gurra,albin,rolle) så blev det bussen till stan.

Satt där med fanny banny, världens trevligaste brud och vi bara snacka lite onödigt skit, men bra skit.
Vi kom till stan och drog in i den där affären som heter monki eller nått. Fulaste kläderna där tycker jag men det fanns ju ngt som gick att ha på sig iaf. Men vi blev utråkade och jag följde med henne hem. Hon bor fett fint. Hon har en etta mitt i stan, allt var fint.  avis blev jag, fast jag skulle inte kunna bo där jag skulle festa för mycket. haha

Sen följde jag Fanny bunny till cloettacenter där hon skulle träna med hocky laget . Hon är duktig som ett as.
på vägen dit hade vi mycket givande samtal om hur världen igentligen är när det gäller alla sporter.. Att hocky och ridning kan vara så lika.. haha suck*
sen drog hon in och jag slog en pling till ljunkan Grabben (kunde ha varit)<-- internt) shazia och hörde vad hon gjorde. jag  var ändå där och kände att jag led av saknad att jag inte har träffat shazia på fett länge så jag drog dit!

Det blev att mingla i matsalen med röd saft och umgås och snacka skit med shazia och hennes vän.
jokk från vildmarken av äkta bääär!

ps, Robbin jag mena inte att följa efter dig hela dagen, blev allt 5 gånger . haha

sen så tog vi shaz cruser och paddlade oss ner till stan, Där shaz träffade folk efter folk efter folk efter folk, så det blev inte så mycket prat där riktigt! haha men det gör inget , jag blir så glad bara jag får vara i närheten av den bruttan, du lyser verkligen upp min vardag ! MYS!
sen blev det att dumpa shaz med familjen med barn, hhaha sött barn föresten. Och jag skulle dra mig vidare hem till dalle.

dalle och jag myste lite och drev med varandra rätt skapligt, vi gör det ju så bra ihop menar jag så vrf inte. haha. Dalle skulle ju klippa sig så jag fick följa med han när han gjorde det . Det var fan helt ok där faktiskt ( på klippstället) fick kaffe och allt :) KATJIIING * :)

han blev jätte bra i håret oxå .
Sen så nu sitter jag hemma käkar pizza och ska dra till stallet och rida amarutten ! För att senare ha en riktigt stor mys kväll hemma hos mig med dalle, har ju hela stället för oss själva !!

Smisk och smask på rumpan!
amalia



but i love U

spelar ingen roll vad du gör jag kommer alltid att älska dig min baby <3

image19

ska träffa josse baby idag (L)

Denna person ska jag fika med idag, älskar denna pärla över allt annat, hon är en riktigt bra vän!

image17



Denna person träffa jag igår ,fika sig lite med henne, fett trevligt!

image18

fett fettt fett  gammal bild, enda jag har kvar ! :)


long time no se.

Träffade en gammal vän till mig (hon är inte gammal, bara 17) igår, jätte trevligt att snacka lite för det var ju som sakt ett jävla tag sen. Hon drog sedan vidare till skägget. Medans jag drog till dalle för att sedan röra mig mot stallet. Där var jag ett tag för att förbereda till tävlingen som var idag.Vilket jag är nöjd med. Ritten var bra det var bara så att anki karlsson dömde. Vilket är negativt för mig. Jag slutade 4a placerad. Men laget vann vilket är fett kul. Nu är det bara att ladda tills nästa omg, vilket blir finalen.


 Är osams med två personer som jag bryr mig mycket om. Den ena personen som vi kallar "D" kan jag förstå att jag överreagera på, skulle inte ha blivit så arg. Men vad gör man , jag älskar denna människa så jag hoppas att det löser sig, Gillar bara inte att när du låvar saker att du inte kan hålla dom, eller vad man ska förklara det som. Men delvis mitt fel, kan jag föstå. Men om jag säger att jag inte vill att du kommer på morgonen , vilket jag har sakt ett fler tal gånger, så behöver du ju inte fråga det. Du vet att jag inte vill det . Känns bara att det är som att du säger vissa saker bara för att slippa. Fett dålig stil.

Men nu är jag mest arg på en polare som ska vara min bästa vän, vi kallar den personen "C". Den här människan har nu under lång tid tappat kontakten med massa av hennes vänner, då passa det att höra av sig till mig och säga att jag är hennes ända riktiga vän,villket jag har väntat fett lång tid på att hon ska inse. Och hon har enbart snackat skit om sina förra vänner, speciellt en som skiter i henne. Denna person som skiter i "C"  kan man bestäma att man ska ses och allt, till och med tid, men hon dyker aldrig upp och sen nästa dag kommer hon till skolan till exempel. Och då leker hon att det inte har hänt ngt, som det rengnar typ. Sen kan "´C" säga va fan kom du inte för? eller ringde? vi vänta ju...HELA JÄVLA KVÄLLEN.

Då är den andra personens svar (alltid), jag hade ont i huvudet,orkade inte ringa. VILLKET bara är BULL,ofta man har så ont i skallen så man inte orkar lyfta upp sin mobb för att säga att man inte kan komma.  Detta har hon gjort flera 100 tals gånger och varje gång bestämmer sig "C" för att aldrig ta kontakten med henne. Villket håller ett tag, tills denna andra människa hör av sig och tycker allt är bra. Dom pratar i två min och "C" förlåter henne fast hon har bettet sig som ett jävla svin ,inte mot bara henne utom oss alla. Bara dissat och massa!  ¨
Riktat till "C" ; hör inte av dig mer, jag är trött på att alltid tas i andrahand, plus att du är så jävla dum att du inte fattar att du är värd mycket bättre så du förtjänar en jävla smäll för det!. kom inte till mig när du är ensam, jag duger bara då. Nej jag behöver inte bli behandlad så här, jag bestämmer hur fan jag vill bli behandlad. Och jag vill inte bli behandlad så här.
Synd att du aldrig inser vad du kommer gå miste om.


Riktat till thegameboy415.blogg.se

haha det här är ju bra, men dock en diss till Easy E, har du hört den förut?

inte pepp för imorgon,program,bilder på blogg?

jag sitter nu åter igen framför datan idag. jag ska sraxt åka till stallet, men jag känner inte just nu att jag har orken. Men den brukar komma efter nån minut så fort jag tänker på ulla (min häst) .
Imorgon äre dax för ngn jävla skit som vi har i skolan. Vi ska ha ngn slags klass kamp , och då ska vi tävla i olika fri idrotts grenar. Och nötterna i min klass ;) har anmält mig till 200 meter. Och jag är verkligen verkligen inte pepp på det. Verkligen låångt ifrån det. Skulle hellre ligga hemma. Men vad ska man göra. Det roliga med det hela är att jag är ju inställd på at jag springer i ngn slags Slowmotion rörelse mycket liknande en kletig snigel som sakta men säkert "slingrar sig"  (kom inte på ngt bättre ord,vet inte hur en snigel rör sig) över en väg eller liknande. Men då påstår dom i min klass att jag tydligen springer as snabbt . Vilket gör mig glad men ändå skenerad. haha..
så jag är inte pepp för imorgon som alla andra, men jag ställer väl upp för klassen.

Som jag sedan sa innan satt jag och pilla på min dator, men som jag glömmde nämna att jag alltid, nästan alltid sitter med min data i knät och har tvn på samtidigt.Nu sitter jag iaf och kollar på ett program, fan jag kommer inte ihåg vad skiten heter men det är verkligen Katastrof med stort K. Det är riktigt jobbigt att kolla på det  men dock sitter jag här och kollar vilket är lustigt. Programmet heter på engelska 7th heaven eller ngt. Fett dåligt iaf. Jag söker efter ett bra program på Tv att följa,alla andra verkar ju ha ett tv program som dom följer nästan dagligen. Det ända programet jag följer, eller inte änns följer men tittar på så ofta jag hinner är Top model och Simpson. Vet inte änns om det går på tv ännu iaf Top model. Men jag menar om man tittar på Lost (vet inte heller om det går på tv längre, igentligen inget av dom programen jag kommer nämna här vet jag om dom går på tv,eftersom jag inte tittar på tv längre så mycket)aa men iaf tillbaka till lost, jag menar det var ju fett fett bra ibörjan dom typ första avsnitten, MEN heeeelt ärligt det tar ju aldrig slut! dom gör ju fortförande sener i USA. Lägg av asså det ska la inte bli som glamor som har hållt på i 60 år eller vad det är. Sen har vi ju prison Break eller va fan det heter, haha asså jag har bara kollat på ett avsnitt men jag har hört med folk som har kollat på det och dom säger att det är påväg att spåra ut med, sant eller falskt?

Ja men det är väl så att man ska skriva ner sina tankar här på bloggen ? för jag har fått för mig det iaf,för jag har tittat runt på massa bloggar och det är ju det man ska skriva om. Och jag tycker att det är fett kul,eftersom man inte så ofta får chansen att säga vad man tycker. Men då kom det upp en liten tanke till, asså vad äre med alla bloggar som bara har text och inga bilder? asså det kan ju inte vara kul att läsa ? okej om man känner personen väl, men annars?  tycker inte jag iaf. Kommer inte ihåg om det var idag eller igår en vän till mig i klassen sa "gud vad  mycket bilder du har i din blogg", tänkte inte så mycket på det då. Men nu igen kom jag på det, att det är ju fasiken inte kul att läsa annars ! :)

tänkte avsluta med att jag måste berömma min otroligt duktiga kille som nu har börjat att promenera dagligen! hoppas bara att jag får chansen att följa med! <3

image16


Här är min ruffsiga kille och en osminkad jag :) ( hade en foto dag igår, haha)

JAH CURE - to your arms of love



den här är jätte bra oxå.
When im with U i feel so alive <3 dalibor, U and I for a long time <3

Jah Cure - love is





Älskar denna låt och det ända jag tänker på när jag hör den är min underbara pojkvän  som jag älskar över alla på denna jord <3

keps,palestinasjal eller inget alls på skallen?

Idag har jag inte hunnit göra så mycket, sitter i skolan och knappar lite på datan  eftersom våran skola är för data och sport fånar. Men men ,min klass duger iaf,vet dock inte vad jag tycker om dom andra klasserna ännu,but we will seeee.
idag lär det bli att dra mig hem till dalle och pussa på honom ett tag sen så blir det stallet. Ulrika (min häst) har nu vilat några dagar sen tävlingen sist så nu skall hon igång igen. Kul kul, har saknat att rida henne "fast det bara har gått två dagar".

Dagens stora fråga som jag har ställt mig är vad fan jag ska ha på mig på min skalle. Jag har nämigen insett att jag vet inte vad  jag passar i längre.. förut tyckte jag att keps var det finaste man kunde ha, men nu börjar jag rikta in mig på att bara se slapp ut, inte ha ngn slags grej på huvudet utan en ful slags bulle bara. Vilket jag tycker är bara för hemskt, men vad ska man göra när det tar flera timmar att platta mitt krull till hår? Jag orkar inte som vissa andra att gå upp skit tidigt på morgonen och sminka och pilla mig i håret. Helt ärligt tjejer och killar, why ohh why? När du kan få sova i en extra timma? 
Men nu så har jag börjat använda en classiker,palestinasjal på skallen. Riktigt fint  och jag slipper visa mitt hår men jag är ädå nyklippt  och har nyfärgat hår..
  jag är klyven totalt.

Men skulle gärna vilja veta vad ni tycker?




PiiiiiiZ


Idag är ingen vanlig dag för det är Ivanas Birthday!

Japp, idag fyller världens bästa tjej 19 år. Ivana Ljevar, grattis på dig sis <3
image9

Happy happy me!

jag är så gald!
jag ligger rankad fyra i sverige bland alla juniorer , dressyr stor häst!  inte långt upp till 3e platts!!!

älskar ulrika!
image7

här har ni ulrika , den vackraste!
GUD VAD JAG ÄLSKAR DIG!!!!

image8

The Notorious B.I.G - Hypnotize


Im better then you

Med det självförtrondet jag har så kan jag för en gångs skull skriva att jag är bättre än du.  Eller åtminstonde så är det citerat från min soulmate dalibor,dalius,The B king så kallad det bosniska Kungen, LJEVAR. Han tycker ju antagligen att jag är bättre än dig! haha skoja.

Nej men jag syftar på när jag tävlade i söndags, i Rappestad. Fösta klassen var jag bäst av alla, det vill säga att jag vann. Jag kan alltså säga att jag är bäst.
Inte för att någon har sakt något men nu sitter jag och tänker på en sak, varför folk tar illa upp när folk har självförtronde?
Om jag skulle komma och sätta mig i ett rum med folk och säga , " nej man jag tycker jag är bäst, helt ärligt" skulle ju alla i det rummet verkligen hata en efter det. Men jag menar ,vad är det för fel att ha självförtronde? Jag  har det , men försöker dölja det som fan bara för att folk tar ju illa upp. Konstigt tycker jag .Det visar ju bara att man trivs i sig själv. Säger bara palla att vara negativ om sig själv hela tiden! Folk tycker att man ska tycka synd om dom för mycket. " ohh jag är för tjock,mitt liv går åt helvete osv" men för fan, ta tag i det då. Träna eller börja göra bra ifrån dig i skolan så kanske du lyfter ditt liv ifån helvetet till en mer normal mänskilg nivå. Tyck inte synd om dig själv för tusan , visa bara att du är en stark människa, eller så visar du dig dom en svag människa som alla kan hacka på! Nej tack till det .

men iaf tävlingen gick jätte bra och jag är jätte nöjd. Jag vann ju för fan! ;)
 lägger in en bild på mig och min pärla så ni kan titta !


image6

 En sak till, som har hänt mig i veckan. Om nu du tycker något, för faaan, haha säg det då. snacka inte skit. Framför allt om man inte står för det ... det är ju bara muppigt.
nån som håller med?

Piiiiiiiiz Out and hugs and kisses , OG.

All I need in this life of sin, is me and my boyfriend

Var med cina igår och vi började diskutera våra pojkvänner, och under tiden vi satt där och hade trevligt så kunde jag inte släppa tanken på hur lyckligt lottad jag är som får älska dig , Dalibor Ljevar.
 
Helt ärligt jag vet inte vad jag skulle göra utan dig, mitt liv skulle inte vara värt att leva,du är utan att tvekan mitt allt. Jag har alltid älskat dig och det kommer jag alltid att göra. Jag har alltid tyckt att jag har vart så lyckligt lottad att få vara tsm med dig, utan att tveka, men igår kännde jag mig helt varm i hela kroppen. jag måste gjort något bra i mitt liv för att förtjäna dig?
Jag menar, det kanske är en på miljonen som kommer leva med samma person hela sitt liv, och jag tror att vi är just den delen som har hittat varandra och som kommer älska varandra hela livet ut.Jag älskar dig så otroligt mycket, och du älskar mig. Det är helt sjukt, jag har hittat mannen i mitt liv. Samma tankar om världen, vi uppskattar samma saker, samma humor, ja helt ärligt, allt. vi måste bara vara perfekta du och jag ..

 
jag är inte värsta poeten och kanske inte kan uttrycka alla mina kännslor i ord, men jag hoppas att du förstår att jag älskar dig!
image5

Smile for me

There's gon' be some stuff you gon' see
that's gon' make it hard to smile in the future.
But through whatever you see,
through all the rain and the pain,
you gotta keep your sense of humor.
You gotta be able to smile through all this bullshit.
Remember that.
Mmm, yeah.
Keep ya head up.Yeah



image3


tjo!

Emma !
tack för att du har hjälpt mig med min blogg, den vart jätte fin! NU är det bara dax att jag ska lära mig att skriva här och allt annat shit, ohh bra val med bild! älskar den här bilden, vi är bäst! <3



image2

RSS 2.0